Pfanner Arborist STX hoitokiipeilykenkä

249,00 (sis.alv)

Koko
Valitse vaihtoehto
Lisää ostoskoriin
Osta nyt
Tuotetunnus: A16443 Tuoteryhmät: Tunnisteet: Merkki:

Koot: 38-46

Pfanner Arborist STX Vertical kengät on suunniteltu arboristeille ja puukiipeilijöille, joille jokainen gramma on tärkeä. Ne ovat kevyet (vain 645 g per kenkä koossa 43), tarjoten maksimaalista liikkumisvapautta.

Pfanner Arborist STX Vertical on monipuolinen kenkä, joka sopii niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Vibram Light ulkopohja tarjoaa erinomaisen pidon ja vakauden, varmistaen tukevan asennon monenlaisilla maastoilla. Lisäksi Nano-Active ulkopohja antaa joustavan ja energisen juoksutuntuman. Nämä ominaisuudet parantavat kokonaisvaltaista kiipeilykokemusta.

Yksi Pfanner Arborist STX Vertical -kengän erottuvista ominaisuuksista on vaihdettava VerticalLoop jalkalenkki. Tämä lisävaruste poistaa erillisen jalkalenkin tarpeen, tehden polvilukon hihnan kiinnittämisestä kenkään helpompaa. Tämä yksinkertaistettu muotoilu ei vain säästä painoa, vaan lisää myös mukavuutta ja tehokkuutta kiipeilyn aikana.

Kenkä on valmistettu vettä hylkivästä 2,6 mm Perwanger-nahasta ja siinä on luotettava Sympatex-kalvo. Ne on rakennettu kestämään kaikissa sääolosuhteissa. Nämä kestävät materiaalit tarjoavat erinomaisen suojan ja pitävät jalat kuivina ja mukavina haastavissakin olosuhteissa.

lisäinformaatio

Koko

38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.