Toimitusehdot

1. TOIMITUSTAVAT

1.1. Matkahuolto Bussiennakko

Bussiennakko on vastaava palvelu kuin postiennakko. Bussiennakolla lähetetty paketti luovutetaan vastaanottajalle vasta, kun hän on maksanut lähettäjän osoitekorttiin merkitsemän ennakkosumman. Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Noutamattomat paketit ovat asiakkaan vastuulla ja niistä muodostuneista kuluista vastaa asiakas.

1.2 Nouto Jusslansuora 20 A, Tuusula

1.3. Yli 55kg:n lähetykset

Ota yhteyttä rahtitavan ja hinnan sopimista varten

HUOM: Emme toimita polttoaineita, öljyjä ym. paloarkoja tuotteita postitse tai Matkahuollolla.

2. MAKSUEHDOT

2.2. Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

2.3. Lasku

Vain laskutusasiakkaille, joille on avattu laskutustili. Tilin avaamista varten ota meihin yhteyttä. (info@puunkaatokauppa.fi)

TULLISELVITYKSEN VASTUUVAPAUSLAUSEKE

“Huomioithan, että Puunkaatokauppa.fi ei käsittele kansainvälisten tilausten tulliselvitystä. Asiakkaan vastuulla on varmistaa kaikkien tullimääräysten noudattaminen ja vastata niihin liittyvistä kustannuksista. Suosittelemme asiakkaitamme tarkistamaan paikalliset tullikäytännöt ennen tilauksen tekemistä välttyäkseen odottamattomilta maksuilta.

VEROTUKSEN JA ALV:N VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Puunkaatokauppa.fi ei käsittele tai hallinnoi veroja, arvonlisäveroa tai muita vastaavia maksuja kansainvälisille asiakkaille. Kaikki tällaiset maksut, mitkä sovellettavissa, ovat yksinomaan asiakkaan vastuulla. Ole tietoinen siitä, että tilauksesi saapuessa maahasi saatetaan veloittaa lisäveroa tai ALV:a, ja näiden maksujen hoitaminen on tarvittaessa sinun vastuullasi.

3. TAKUU

Tuotteillamme on tehtaan myöntämä, tuotekohtainen ja tuotteesta riippuvainen takuu.

4. PALAUTUKSET

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus toimituspäivästä lukien. Tuotteiden palautuksista on aina sovittava etukäteen kanssamme. Pyydämme, että otatte yhteyttä  sähköpostitse (info@puunkaatokauppa.fi) ennen tuotteen palautusta. Palautettavien tuotteiden on oltava moitteettomassa kunnossa ja alkuperäispakkauksessaan. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja ellei toisin ole yhteisesti sovittu.

 

5. VAHINGOITTUNUT PAKETTI

Mikäli lähetys on rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus rahdin toimittajan kanssa (esim. Matkahuolto). Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.

Puunkaatokauppa.fi pidättää oikeuden verkkokaupassa olevien hintojen sekä tietojen muutoksiin. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista asiakkaallemme ennen tuotteen lähetystä.