Lite Com -radiopuhelimet

564,001 032,00 (sis.alv)

Versio
Valitse vaihtoehto
Lisää ostoskoriin
Osta nyt
Ota meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi.
Tuotetunnus: 1003 Tuoteryhmä:

litecomtaulukko
LiteCom
Tämä radiopuhelimessa on kanavaa ja 38 alikanavaa kommunikaation parantamiseksi. Alikanavat toimivat ongelmitta myös muiden LiteCom systeemien kanssa. Tämä radiopuhelin toimii pattereilla ja kattaa 3km alueen ulkona. Mikki on melua vaimentava, täten kommunikointi jopa meluisilla työmailla on mahdollista. VOX toiminto mahdollistaa handsfree lähetyksen.

LiteCom Plus
8 kanavan ja 121 alikanavan ansiosta löydät aina vapaan kanavan, jolla voit kommunikoida häiriöttä. Alikanavat toimivat ongelmitta myös muiden LiteCom systeemien kanssa. Kuuluvuus kattaa 3 km. Tässä versiossa on erillinen mikki joka vie ulkopuoliset äänet ja soittaa sitä stereona kapsulin kautta. Äänen tunnistimen kautta, handsfree on mahdollistettu. Mikäli radiopuhelin on unohdettu päälle, se sammuttaa itsensä tietyn ajan kuluttua. LiteCom Plus myös mahdollistaa liitännän muihin erillisiin radioihin ja ääni lähteisiin.

WS LiteCom
WS LiteCom mahdollistaa langattoman kommunikoinnin 8 kanavan ja 38 alikanavan avulla, 3 km kantamalla. Bluetooth liitäntä langattomaan liitäntään joko puhelimen tai muun Bluetooth laitteen kanssa on myös sisäänrakennettu. Radioviestit ja kännykkä puhelut on mahdollista tehdä samanaikaisesti. Playback toiston ansiosta mikään ei jää kuulematta. Mikki on melua vaimentava, mahdollistaen ongelmattoman kommunikoinnin jopa meluisissa ympäristöissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.