Protos Integral – BT-COM Bluetooth Kuuloke

Myyty: 7

499,00 (sis.alv)

Väri
Valitse vaihtoehto
Lisää ostoskoriin
Osta nyt

KUVAUS Edistynyt Bluetooth-langaton teknologia mahdollistaa yhteyden muodostamisen 4 BT-COM-viestintäyksikön välillä, tarjoten katkeamatonta yhteyttä jopa 4 operaattorin välillä.

KÄYTTÖMUKAVUUS Protos® BT-COM-kuuloke liitetään olemassa olevaan Protos® korvien suojainkiinnikkeeseen. Minkäänlaisia johtoja, poraamisia tai puristimia ei tarvita Protos®-kypärään kiinnittämiseksi. Kaikki BT-COM-tekniikkakomponentit on sisällytetty korvan kuulokkeeseen, ja ilman johtoja ja liittimiä tämä takaa maksimaalisen mukavuuden ilman riskejä takertumisesta. BT-COMissa on vain yksi monitoimipainike ja kaksi äänenvoimakkuuspainiketta, ja se voidaan käyttää helposti yhdellä sormella.

Jopa 300 metrin kantamalla (esteetön) ja jopa 12 tunnin akunkesto takaa, että Protos® BT-COM selviää yhden työpäivän ongelmitta. Akun lataaminen on helppoa USB-liitännän avulla Protos®-lataustelineessä. Täysi lataus kestää noin 1,5 tuntia, ja BT-COM voi pysyä valmiustilassa useita päiviä.

4 käyttäjän Bluetooth-viestintäjärjestelmä ja puhelin-yhteensopivuus BT-COM mahdollistaa 4 BT-COM-yksikön yhteyden muodostamisen, tarjoten katkeamatonta sisäistä yhteyttä neljän operaattorin välillä. Jokainen yksikkö voi myös olla samanaikaisesti yhteydessä matkapuhelimeen Bluetoothin kautta. Puheluiden vastaanottaminen on mahdollista hands-free-painikkeella ilman tarvetta ottaa puhelinta taskusta. Kun lähtevä puhelu suoritetaan kädessä pidettävästä laitteesta, keskustelu voidaan käydä hands-free-tilassa BT-COMin avulla. Konferenssitoiminto mahdollistaa toisen osallistujan lisäämisen ja etäisyyden laajentamisen, kunhan matkapuhelinverkko on saatavilla.

Protos®-elektreemikrofoni vähentää tarpeettomia taustameluja jopa 20 dB, samalla taaten aina selkeästi ymmärrettävät äänet. Taustamelut pysyvät havaittavissa, mikä mahdollistaa ulkoisten vaaratilanteiden tunnistamisen.

Bluetooth mahdollistaa häiriöttömän kommunikaation alueilla, joissa on voimakkaita radiotaajuuksia.

Sisältyy:

  • Yksi Protos® BT-COM-yksikkö (vasen puoli).
  • Yksi Protos® BT-COM-latausteline, jossa on USB-liitin.
  • Yksi Protos® BT-COM-säilytyskotelo.
  • Protos Integral -kypärää ei sisälly.*

Bluetooth-versio 4.2

Melunvaimennus jopa 26 dB

USB-latausportti 5V DC, 200 mA, käänteispolariteettisuojaus

Litiumioni/polymeeriakku 3,75V 600mAh

Kaiuttimen lähtöteho 0,2 wattia

lisäinformaatio

Väri

Sininen, Pinkki, Oranssi, Oliivin vihreä, Hi-Vis, Valkoinen, Musta, Keltainen, Punainen